Kock

Moskogen söker drivna kockar som älskar att laga mat och brinner för god service.

Vi söker dig som alltid vill leverera på topp och är intresserad av ett arbete där du har möjligheten att utvecklas och utveckla andra, vara kreativ och få chansen att jobba i en restaurang där goda prestationer står i fokus.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett arbetslag med en kökschef och serveringsbiträden. Dina arbetsuppgifter innefattar bl.a. att bistå där det behövs i köket och samtidigt laga de dagliga luncherna och övriga beställningar/catering. Förutom matlagning ingår även sedvanliga uppgifter som bl.a. varuhantering, disk och städ. Du är en lagspelare som rycker in där det behövs och lämnar köket och restaurangen i perfekt skick till dagen efter. Du ansvarar även för att regelverken kring mathantering och hygien följs.

Dina kvalifikationer

  • Kockutbildning och/eller erfarenhet av köksarbete inom restaurang.
  • Utbildning i livsmedelshygien och egenkontroll, HACCP.
  • Kunskap i näringslära samt utbildning om allergi- och specialkost.
  • B-körkort.

Din profil

Vi söker dig som älskar matlagning och som vill anta en ny utmaning.

Som person har du lätt för att samarbeta, och har en god kommunikationsförmåga. Du är stresstålig och klarar av att ha många bollar i luften Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta självständigt men också som lagspelare i team. Du är prestigelös och har inga problem att rycka in där det krävs. Du har ordning och reda på ditt arbete och i din planering, både i köket och runt omkring.

Du har ett intresse för och goda kunskaper om specialkost samt att du är väl insatt i livsmedelsverkets riktlinjer. Du har även erfarenhet av beställning av varor och klarar av att samtidigt som du arbetar i köket kunna planera och förbereda. Arbetet är till största delen praktiskt.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från tidigare restaurangkök och det är meriterande ifall den är mångårig. Körkort meriterar vi högt.

Om oss

Moskogen är ett anrikt hotell med både personlighet och hjärta som tagit emot gäster sedan 1950-talet. Hotellet ligger strax utanför centrala Leksand. Moskogen erbjuder klassiska matupplevelser, boende i mysiga timrade hotellstugor samt möjligheter till avkoppling och träning. Hotellet är även en inspirerande miljö för möten och evenemang.

Arbetsgivare / Ort: Leksand Resort, Moskogen/ Leksand

Omfattning / Varaktighet: Heltid

Anställning: Sommarvikariat

Lönetyp: Enligt avtal

Sista ansökningsdatum: Löpande

Ansökan

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Marit Anngård. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Bifoga CV och personligt brev och ange ”Jobbansökan kock Moskogen” i ämnesraden.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Ansökan och frågor skickas till

Marit Anngård 

Platschef

Moskogen Hotell och Restaurang

Mail: marit.anngard@moskogen.com

 

sv Swedish
X