KISS

 Torsdag den 13 juli 2023, kl. 20.00 t.o.m. torsdag den 13 juli 2023

KISS återvänder till Sverige nästa sommar!

I somras såg vi två hyllade konserter genomföras i Göteborg och Stockholm, där både kritiker och fans var överens – KISS levererar fortfarande underhållning, scennärvaro och glädje i toppkvalité. Dessa skulle ha blivit deras sista framträdanden i Sverige men på allmän begäran bestämde sig bandet för att göra ytterligare 100 konserter världen över innan äventyret och sagan KISS är helt slut. Två konserter hamnar på svensk mark, bägge i Rättvik och Dalhalla. Bandet firar 50 år nästa år och avslutar samtidigt sin inflytelserika karriär.

Trycket var enormt 2019 när biljetterna släpptes till de två konserterna i Göteborg och Stockholm och Göteborgskonserten sålde slut redan efter 20 minuter! Konserterna flyttades fram på grund av pandemin och när rock & roll-legenderna äntligen stod på scenerna i Scandinavium och Tele2 Arena i somras var succén ett faktum.

“Simmons och Stanley i synnerhet besitter stark scennärvaro och får publiken att känna sig speciell från start till slut.” – Aftonbladet

“GP:s recensent har inte haft roligare på en konsert på länge. Kanske aldrig.” – Göteborgs Posten

Nästa år firar bandet 50 år med utvalda konserter runtom i Europa. I Sverige intar KISS Dalhalla i Rättvik den 12 juli och 13 juli 2023. Det kommer att bli en helt unik upplevelse i det gamla kalkbrottet som bjuder på en spektakulär akustik och miljö.

SUPPORT PRESENTERAS LÄNGRE FRAM

 

För barn under 13 år krävs hörselskydd/hörselkåpor etc. som skyddar barnens hörsel. Biljett gäller för alla åldrar

Kalender

sv Swedish
X