Familjen Nygårdh checkar nu ut från Moskogen!

Familjebild

2022-01-04

Vi är nu inne på vårt 25:e år här på Moskogen som ägare och vi skulle vilja säga att vi är på toppen av alla dessa år. Vi har nu i familjen kommit fram till att ta nästa steg i livet. Barnen bor och studerar på andra orter och ingen av barnen, Philip, Lukas eller Linnéa är intresserad av att ta över. Därför har vi nu beslutat att sälja vårt livsverk Moskogen.
Vi vill tacka alla gäster som vi fått träffa under alla dessa år, vi har så många härliga minnen från olika gäster och olika kundevent under dessa år. Både privatpersoner och företag, lokala från orten eller långväga gäster som besökt oss.
Stort tack till all fantastisk personal som vi haft under alla år, det är ni som hjälpt oss att forma Moskogen och det Moskogen står för.
Köparna har uppvaktat oss några år men vi har hela tiden sagt att det är för tidigt. Men nu känns det som rätt tid och läge att sälja till Leksand Resort.
Vi tror att Moskogen kan ta nästa steg med den nya ägaren och vi kommer under en lång tid finnas med i bakgrunden för att övergången ska bli så smidig som möjligt.
Vi önskar Leksand Resort stort lycka till med Moskogen!
__________________________________________________
Leksand Resort förvärvar den anrika anläggningen Moskogen Hotell Restaurang & Konferens i Leksand!
Leksand Resort fortsätter att satsa och växa i Leksand och vid årsskiftet blev det klart att man förvärvar den anrika anläggningen Moskogen. Tillträdet till anläggningen sker under januari.
Vi är oerhört glada över att vi fått möjligheten att förvärva Moskogen och imponerade över hur familjen Nygårdh och deras personal har utvecklat anläggningen till vad den är idag.
Vi kommer att göra allt för att bygga vidare på Moskogens framgångsfaktorer och ser samtidigt anläggningen som ett mycket bra komplement till våra övriga verksamheter och där vi kan dra nytta utav flera synergieffekter.
Det ger oss fler möjligheter att ha helårsanställd personal inom tex restaurangverksamheten, vi får möjlighet att jobba mer med konferensmarknaden och naturligtvis ett välkommet tillskott med drygt 100 nya bäddar, säger Rony Forsberg, VD för Leksand Resort AB.
Om Leksand Resort
Leksand Resort består av Leksand Strand, Leksand Sommarland och Mat vid Siljan
Upplev äventyret på Leksand Sommarland, femstjärnigt boende på Leksand Strand camping och resort samt fantastiska upplevelser inom restaurang, catering och event i Mat vid Siljans regi.
Allt i hjärtat av Dalarna.

För mer information, vänligen kontakta:
Rony Forsberg, VD Leksands Resort 076-7234276
Anders Nygårdh 070-521 44 24