Servis/servitör

Nu behöver vi stärka upp vårt team till sommaren och söker dig som vill arbeta som serveringsbiträde.

Vi söker dig som vill jobba sommarjobba i servisen serveringsbiträde hos oss på Moskogen. Vi ser gärna att du är en serviceinriktad person som alltid sätter gästen i fokus. Det finns ett engagemang och intresse samt rätt inställning för att skapa betydelsefulla och minnesvärda upplevelser för våra gäster.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som serveringsbiträde ingår arbetsuppgifter som bl.a. servering till våra gäster genom kassahantering, bordsservering, svara i telefon, göra enklare bokningar, checka in och ut våra hotellgäster, ställa iordning konferenslokaler och ta hand om gruppbokningar och konferensgäster. Du kommer få svara på frågor gällande bla. allergier, anläggningen samt frågor om närområdet. Därför är det viktigt att du håller dig uppdaterad kring den senaste informationen.

Din profil

Du kommer arbeta i en intensiv miljö vilket ställer krav på effektivitet och flexibilitet samt förmågan att utföra många arbetsuppgifter samtidigt. Det är viktigt att du är tydlig och instruktiv samt trivs i en miljö med högt tempo och många möten. Du är en utåtriktad person som har en förmåga att ta eget initiativ. Vi ser gärna att du är driven och engagerad och som har lätt för att samarbeta samt är lyhörd gentemot medarbetare och gäster.
Erfarenhet från tidigare servering inom restaurang eller liknande är meriterande, men det är dina personliga egenskaper som är viktigast.

Om oss

Moskogen är ett anrikt hotell med både personlighet och hjärta som tagit emot gäster sedan 1950-talet. Hotellet ligger strax utanför centrala Leksand. Moskogen erbjuder klassiska matupplevelser, boende i mysiga timrade hotellstugor samt möjligheter till avkoppling och träning. Hotellet är även en inspirerande miljö för möten och evenemang.

Arbetsgivare / Ort: Leksand Resort, Moskogen/ Leksand

Omfattning / Varaktighet: Heltid och deltid

Anställning: Sommarvikariat

Lönetyp: Enligt avtal

Sista ansökningsdatum: Löpande

Ansökan

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Marit Anngård. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Bifoga CV och personligt brev och ange ”Jobbansökan serveringsbiträde Moskogen” i ämnesraden.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Ansökan och frågor skickas till

Marit Anngård 

Platschef

Moskogen Hotell och Restaurang

Mail: marit.anngard@moskogen.com

 

sv Swedish
X